Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem kuřák a jsem velmi ohleduplný kuřák. Většina mých kamarádu nekouří, přesouvám si tedy popelník v hospodě na svůj roh stolu, doma kouřím jen na balkoně a v autě vůbec.

Autor je nekuřák a je velmi sebestředný nekuřák. U odstavce, kde se pobaveně podivujete, že návštěvy opravdu jdou kouřit ven, jsem se už jen útrpně usmíval. Je normální nekouřit na návštěvě u nekuřáka doma. Je to naprosto běžné. Není vaším vynálezem to kuřákům neumožnit. 

Narcisistní poznámky o vašem "zželení se, pozvednuté obočí nebo úvaha o přirozené autoritě" jsou už skoro diagnostikovatelné. 

Nesmíte se na mě hněvat, prostě na mě takhle působíte.;-)

1 0
možnosti
Foto

V pohodě, i takto to může někdo číst.

0 0
možnosti

Souhlasím s vámi. Sám jsem kouříval 13let a ne málo, cca 40-60 cigeret denně zn.Clea za 6Kčs za krabičku. Teď už je to 32 let co nekouřím. A vím že nekuřák je větší frajer než kuřák. Kuřák je osoba poněkud slabší na vůli, nechá se lehce ovládnout cigaretovým dýmem, páchne a ještě za to platí. A nikdy si to nenechá vymluvit a používá nemožné argumenty proč to musí dělat.

Hezký den bez kouře.

2 0
možnosti

Rozumný názor. Táta kouřil ve válku až 100 cigaret denně, vypěstoval si tím žaludeční vředy, musel na operaci, a proto přestal kouřit. Vydržel to až do smrti, nějakých dvacet let. Takže kdo opravdu chce, kouření se zbaví. Jsem nekuřák a nechápu lidi, kteří si dobrovolně ničí zdraví, smrdí a ještě za to dobře zaplatí. Krom toho tabakismus vychovává k sobectví a diskriminaci, když nekuřák musí pasivně čmuchat nikotin. Zemřít musíme všichni, ale je rozdíl, jestli je to o dvacet let dříve nebo později. Takže - kuřáci, nebuďte hloupí. Když jste do kouření vrazili už tolik peněz, tak pokračujte dál. Budete nádherně smrdět, ženám budou vadnout prsa, budou mít žluté děti, mužům uschne camprlík a po smrti se budete počurávat.

2 0
možnosti

J22a82n 52H16l78e33d85í60k

7. 7. 2013 11:11

ono je to vlastně šumafuk, kouřil---umřel,--- nekouřil-- umřel a někdy o moc dřív.  A je nás málem 7,5 miliardy,- z toho vám zle není?? Závěrem, jestli pak víte kolik tisíc velkoměst vypouští hory fekálií do moří ??

1 0
možnosti

Zase jeden z nemožných argumentů.

Hezký den

0 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS