Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠK

Jsem kuřák a jsem velmi ohleduplný kuřák. Většina mých kamarádu nekouří, přesouvám si tedy popelník v hospodě na svůj roh stolu, doma kouřím jen na balkoně a v autě vůbec.

Autor je nekuřák a je velmi sebestředný nekuřák. U odstavce, kde se pobaveně podivujete, že návštěvy opravdu jdou kouřit ven, jsem se už jen útrpně usmíval. Je normální nekouřit na návštěvě u nekuřáka doma. Je to naprosto běžné. Není vaším vynálezem to kuřákům neumožnit. 

Narcisistní poznámky o vašem "zželení se, pozvednuté obočí nebo úvaha o přirozené autoritě" jsou už skoro diagnostikovatelné. 

Nesmíte se na mě hněvat, prostě na mě takhle působíte.;-)

1 0
možnosti
Foto

V pohodě, i takto to může někdo číst.

0 0
možnosti
BM

Souhlasím s vámi. Sám jsem kouříval 13let a ne málo, cca 40-60 cigeret denně zn.Clea za 6Kčs za krabičku. Teď už je to 32 let co nekouřím. A vím že nekuřák je větší frajer než kuřák. Kuřák je osoba poněkud slabší na vůli, nechá se lehce ovládnout cigaretovým dýmem, páchne a ještě za to platí. A nikdy si to nenechá vymluvit a používá nemožné argumenty proč to musí dělat.

Hezký den bez kouře.

2 0
možnosti
KC

Rozumný názor. Táta kouřil ve válku až 100 cigaret denně, vypěstoval si tím žaludeční vředy, musel na operaci, a proto přestal kouřit. Vydržel to až do smrti, nějakých dvacet let. Takže kdo opravdu chce, kouření se zbaví. Jsem nekuřák a nechápu lidi, kteří si dobrovolně ničí zdraví, smrdí a ještě za to dobře zaplatí. Krom toho tabakismus vychovává k sobectví a diskriminaci, když nekuřák musí pasivně čmuchat nikotin. Zemřít musíme všichni, ale je rozdíl, jestli je to o dvacet let dříve nebo později. Takže - kuřáci, nebuďte hloupí. Když jste do kouření vrazili už tolik peněz, tak pokračujte dál. Budete nádherně smrdět, ženám budou vadnout prsa, budou mít žluté děti, mužům uschne camprlík a po smrti se budete počurávat.

2 0
možnosti
JH

J27a20n 65H81l30e20d40í61k

7. 7. 2013 11:11

ono je to vlastně šumafuk, kouřil---umřel,--- nekouřil-- umřel a někdy o moc dřív.  A je nás málem 7,5 miliardy,- z toho vám zle není?? Závěrem, jestli pak víte kolik tisíc velkoměst vypouští hory fekálií do moří ??

1 0
možnosti
BM

Zase jeden z nemožných argumentů.

Hezký den

0 1
možnosti
DF
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 835x
Student žurnalistiky na brněnské FSS MUNI. K psaní jsem se dostal docela náhodou začátkem roku 2007, od té doby ale své aktivity jen rozšiřuji (a doufám že i) zkvalitňuji. Posledním posunem je psaní na Novinky.cz pro sekci Vaše zprávy a nyní zde na blogu. Kompletní tvorba se nachází shrnuta zde